Start Predictive Profiling Terrorisme

Op maandag 20 april 2020 start Trio Security weer met de 9-weken durende opleiding  'Predictive Profiling Terrorism ®'.  Deze proactieve topopleiding is zeer geachikt voor beveiligers, Boa's , militairen, functionarissen van de Nationale Politie en functionarissen van de Koninklijke marechaussee en zij die werken binnen het werkveld Beleid voor de discipline openbare order en veiligheid.

Ook dit jaar nemen we u mee met een bijzonder programma dat geschikt is om als instrument te dienen binnen uw (integralel) beveiligingsbeleid of beveiligingstaken.

De opleiding is in het bijzonder geschikt voor personen die zich professioneel willen verdiepen in de mogelijke bedreigingen en de modus operandi van criminele en terroristische organisaties. Naast het programma  onderzoekt en presenteert u opdrachten naar de hedendaagse terroristische bedreigingen. Daarnaast leert u de fijne kneepjes van het vak op het gebied van het herkennen van activisme, radicalisering, extremisme, terrorisme, de IED/HME dreiging en drone dreiging, (vijandige) observatietechnieken en security questioning

Na het succesvol afronden van het theorie- en praktijkexamen bent u bevoegd, na aanmelding bij ESIF, de titel Certified Profiler Terrorism (CPT) achter uw familienaam te plaatsen.

Startdatum: 

  • Maandag 20 april 2020 Editie 1- 2020: opleiding. 

Ter informatie: u kunt vanaf 1 janauri 2020 de opleiding ook modulair volgen. 

  • Theorie-opleiding: processen profiling, dreiging, activisme, extremise en terrorisme in Nederland (4 weken en 1 dag examentraining)  voor € 1425,00 (excl. 21% Btw)
  • Security questioning: 3 dagen theorie- en praktijktraining met een politie-acteur: voor € 495,00 (excl. 21% Btw)
  • Observatietraining met indicatoren: 3 dagen theorie- en praktijktraining  € 595,00 (excl. 21% Btw)

Examenkosten:

  • Theorie-examen € 95,00 (incl. 21 % Btw)
  • Praktijkexamen security questioning en observatie: € 550,00 (incl. 21 % Btw)
  • De examengelden worden afgedragen aan ESIF respectievelijk SVPB

 Programma:

Locatie: Emelo

Kosten: € 2945,00 (inclusief exmengelden ter waarde van € 645,00) Lesgeld is exclusief Btw.. Organisaties die zijn vrijgesteld van Btw en particulieren betalen € 2945,00