Start Predictive Profiling Terrorisme

Op maandag 15 april start Trio Security weer met de 9-weken durende  'Predictive Profiling Terrorism ®'.  Deze topopleiding is zeer geachikt voor beveiligers, Boa's , militairen en functionarissen  die werken binnen het werkveld van de openbare order en veiligheid.

Ook dit jaar nemen we u mee met een bijzonder programma dat geschikt is om als instrument te dienen binnen uw (integralel) beveiligingsbeleid of beveiligingstaken.

De opleiding is in het bijzonder geschikt voor personen die zich professioneelr willen verdiepen in de mogelijke bedreigingen en de modus operandi van criminele en terroristische organisaties. Naast het programma  onderzoekt en presenteert u opdrachten naar de hedendaagse terroristische bedreigingen. Daarnaast leert u de fijne kneepjes van het vak op het gebied van activisme, radicalisering, extremisme, terrorisme, IED, dronedreiging, observatietechnieken en security questioning

Na het succesvol afronden van het theorie- en praktijkexamen bent u bevoegd, na aanmelding bij ESIF, de titel Certified Profiler Terrorism (CPT) achter uw familienaam te te plaatsen.

Startdatum: 

  • Maandag 15 april 2019  Editie 1- 2019: opleiding. 

Programma:

Locatie: Ermelo

Kosten: € 2995,00 (excl. 21% Btw). Organisaties die vrijgesteld zijn van Btw en particulieren betalen € 2995,00